HET BESTE SLAAPSCHEMA & WAKKERTIJD VOOR JE KIND VAN 0 TOT 3 JAAR

Vind het unieke slaapritme van je baby

& krijg meer innerlijke rust

& meer slaap

De realistische en eerlijke gids die jou helpt om het unieke slaapritme van jouw kindje te ontdekken. Zonder tranen. Zonder forceren. Op basis van gedegen kennis en jouw ouderlijke intuïtie.

Incl. de wakkertijden en slaapschema’s die op deze manier je nergens anders kunt vinden.

Eindelijk Slapen is onder andere gezien in:

Stel jij jezelf ook deze vragen?

WAAROM LUKT HET NIET OM MIJN BABY IN EEN SLAAPRITME TE KRIJGEN?

Welke wakkertijden zijn juist? Hoe pas ik die toe?
Wat doe ik als mijn baby een niet volledige cyclus maakt?
Welk slaapschema moet ik gebruiken? (omdat je misschien verschillende tegenkomt)


Jij wilt het op jouw manier doen

Jij wilt je baby helpen om in een voorspelbaar slaapritme te komen
Daarbij jouw intuïtie volgen
Niet meer gefrustreerd zijn over de wakkertijd en dat het ‘niet lukt’
Weten waar je aan toe bent
Een beter ritme dat aansluit op jouw baby
Zonder dat je strakke schema’s volgt
Een blije en uitgeruste baby
En vooral meer rust, vertrouwen en MEER SLAAP

WIE BEN IK?

Ik ben Ewelina de Groot en ik ben Gentle Sleep Coach® voor baby’s en jonge kinderen. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en socioloog. In de opvoeding van mijn twee kinderen staan liefdevolle aandacht, bewust ouderschap en intuïtie centraal. Ik weet ook dat de eerste maanden qua slaap erg zwaar kunnen zijn. Het laten huilen van mijn kinderen voelde voor mij nooit goed. Gelukkig weet ik inmiddels dat je je baby op een liefdevolle manier beter kunt laten slapen.

WAAROM HEB IK DEZE GIDS VOOR JOU GEMAAKT?

Veel ouders zijn op zoek naar het ideale dag- en slaapschema voor hun baby. Ik ben een van de weinige slaapcoaches die geen strakke slaapschema’s gebruikt. En misschien klinkt dit gek voor jou om dit te horen juist van een kinderslaapcoach. Maar het idee dat elk kind op een bepaalde leeftijd een exacte wakkertijd heeft en op een exacte tijd naar bed gaat en weer wakker wordt, is toch eigenlijk wel een beetje gek, vind je niet?

Ik weet wel dat jij op zoek bent naar houvast. Omdat ik zoveel informatie voorbij zie komen over wakkertijden en slaapschema’s (die flink van elkaar kunnen afwijken) wil ik jou het eerlijke verhaal vertellen. Zodat jij het unieke slaapritme van jouw baby ondersteunt en weet dat je het goed doet.

Cursus baby laten slapen

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Alles wat je nodig hebt om het unieke slaapritme van jouw baby te ontdekken.

Eerlijke en realistische informatie

De wakkertijden en slaapschema’s die ik in mijn praktijk gebruik en hoe jij deze kunt toepassen.

Zonder dat je de hele dag bezig bent met slaap en meer rust en vertrouwen ervaart.

WAAR BESTAAT DEZE GIDS UIT?

21 pagina’s met diverse onderdelen met o.a.:

Inleiding met mijn visie als socioloog en als slaapcoach
Wat zegt de wetenschap over slaapschema’s en wakkertijden?
Hoe ga je om met de wakkertijden en slaapschema’s?
Hoe ontdek jij het natuurlijke slaapritme van jouw baby?
Hoe help jij je baby om in een voorspelbaar ritme te komen en te blijven?
Hoe kun je dit doen op basis van jouw ouderlijke intuïtie
Hoe je vertrouwen en rust krijgt zodat je niet meer aan jezelf hoeft te twijfelen
Welke slaapritmes, wakkertijden en slaapschema’s ik in mijn dagelijkse praktijk als slaapcoach gebruik

‘Ik was zo gefocust op de wakkertijden dat ik daar de hele dag mee bezig was. Alles draaide om slaap. En omdat mijn baby soms maar 30 min sliep liep onze dagschema gelijk in de war. Ik voelde me super onzeker en had het idee dat ik het verkeerd deed. De gids van Ewelina heeft mij geholpen om mijn baby in haar ritme te brengen. Bovendien voel ik mij zekerder in wat ik doe .’

Melanie, moeder baby van 8 maanden die gids gekocht heeft

NA HET VOLGEN EN TOEPASSEN VAN DEZE GIDS WEET JIJ:

Welke wakkertijden en slaapschema’s voor jouw kind tot 3 jaar gelden
Hoe je deze kunt toepassen vanuit innerlijke rust en zonder dat het een doel wordt
Hoe je op een liefdevolle manier het unieke slaapritme van je baby ontdekt
Hoe je je baby helpt om in zijn natuurlijke slaapritme te komen
Hoe je daarbij jouw baby en jouw ouderlijke gevoel centraal stelt

1500 +

tevreden ouders die deze gids hebben aangeschaft, zij ervaren meer rust & slaap

NU voor €9,97

Heb je nog vragen of wil je meer info, neem gerust contact met mij op door te schrijven naar contact@eindelijkslapen.online.

Scroll naar boven