Help! Mijn baby/kind is vroeg wakker.

Hoe jij je kindje op een liefdevolle manier langer laat doorslapen.

‘Mijn kind is om 5 uur in de ochtend wakker en klaar om zijn dag te beginnen. Ik heb van alles al geprobeerd. Maar hij is op geen enkele manier in slaap te krijgen. Echt, ik weet het gewoon niet meer.’

IS DEZE CURSUS IETS VOOR MIJ?

Als je JA zegt op (één van) de onderstaande punten, dan is deze cursus zeker iets voor jou:

Je kindje is tussen 4 maanden en 6 jaar
Je kind wordt vóór 6 uur in de ochtend wakker
Het vroeg wakker worden duurt langer dan 2 weken
Het lukt je niet om je kindje langer te laten doorslapen
Als gevolg van het vroeg wakker zijn slaapt je kind korter dan 10-12 uur in de nacht
Je kind is overdag duidelijk moe en/of chagrijnig omdat hij de dag te vroeg is begonnen
Tips uit boeken, Google en slaapgidsen hebben tot nu toe weinig geholpen
Je hebt alles geprobeerd en weet niet wat je anders moet doen!

Klinkt dit als jouw situatie? Ik begrijp het.

Je voelt je misschien machteloos of gefrustreerd. Misschien denk je ook: komt dit ooit nog goed?

Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om ouders het eerlijke verhaal te delen en te helpen om hun kindje langer te laten doorslapen.

Zonder slaaptraining. Zonder tranen. Met veel liefde en vertrouwen.

Wil jij ook je kindje helpen bij langer doorslapen?

Onder andere gezien in:

“Meer dan 5 maanden lang begon onze dag rond 5.00 uur in de ochtend. Het gevolg was dat ons hele gezin ontregeld raakte en al onze kinderen overdag moe waren. Dankzij de tips van Ewelina slapen we nu langer uit en worden we allemaal gezelliger wakker.‘’


Wat als je wist…

Hoe jij je kind kunt helpen om langer door te slapen?
Wat je het beste kunt doen als je kind voor 6.00 uur wakker wordt?
Hoe je het vertrouwen terug krijgt en ook de o zo nodige nachtrust?

VOOR WIE IS DEZE CURSUS NIET BEDOELD?

  • Deze Masterclass is een geweldige hulpbron voor gezinnen die moeite hebben met het wakker worden van hun kind voor 06.00 uur. Als jouw kleintje ook andere slaapuitdagingen ervaart, zoals ‘s nachts wakker worden, niet in staat zijn zichzelf in slaap te brengen bij bedtijd, niet in staat zichzelf te kalmeren, moeilijk tot rust komen of slecht slapen overdag, dan heeft u meer ondersteuning nodig en is de Masterclass Mijn kind gaat eindelijk doorslapen daarvoor beter geschikt. Ook daar wordt het vroeg wakker worden behandeld maar dan in combinatie met het doorslapen gedurende de hele nacht.
  • Voor degenen met een kleintje die na 6 uur opstaat. Een wektijd na 6 uur wordt niet beschouwd als vroeg wakker worden ​​(sorry!)
  • Het is geen slaaptraining waarbij jij je kind voor een aantal minuten laat huilen. Als je deze methode wel wil gebruiken dan is deze masterclass niet voor jou geschikt.
Baby is vroeg wakker wat te doen

HOE ZIET DE MASTERCLASS ERUIT?

Deel 1 (35 minuten)

DE 11 OORZAKEN VAN HET VROEG WAKKER WORDEN

We bespreken in detail de veelvoorkomende redenen (en ook wat minder voorkomende, maar belangrijke redenen) zodat jij kunt ontdekken waarom je kleintje ZO vroeg wakker wordt. Deze module geeft je inzicht in wat de reden is dat je kind niet langer doorslaapt.

Deel 2 (35 minuten)

10 TIPS OM VROEG WAKKER TE WORDEN

Deel 2 bespreekt 10 tips over wat je kunt doen om het vroeg wakker worden te veranderen naar langer doorslapen. Je krijgt een stappenplan (die ik in mijn praktijk gebruik). Daarnaast bespreek ik uitgebreid hoe je kunt zien hoeveel slaap je kind nodig heeft en welke slaapbehoefte normaal is.

SLAAPBEHOEFTEN NAAR LEEFTIJD

Gedurende de masterclass heb ik het over de slaaptijden en wakkertijden. Ik leg hier uit wat de gemiddelde slaapbehoefte voor jouw kind is. Daarnaast bespreek ik hoe je omgaat met de slaaptijden en wakkertijden.

Deel 3 (20 minuten)

TIPS VOOR PEUTERS & KLEUTERS MET TEMPERAMENT

Voor ouders met kinderen boven 2 jaar geeft deze module extra tips om je peuter en kleuter te helpen om langer te slapen. Maar ook vooral hoe je om kunt gaan met de sterke wil en behoeften van je kind die vooral om 5.00 uur meest uitdagend zijn.

WAT ALS NIETS WERKT

Welke methode zet ik in als ik ook echt alles heb geprobeerd en niets lijkt te werken?

DE BELANGRIJKSTE VOORWAARDEN

Wat is nou echt doorslaggevend als het gaat om het aanpakken van het vroeg wakker worden? Aan welke vier voorwaarden moet worden voldaan?

BONUS

PDF Gemiddelde slaapbehoefte en slaapgedrag van kind 0-6 jaar

WIE BEN IK?

Ik ben Ewelina de Groot en ik ben Gentle Sleep Coach® voor baby’s en jonge kinderen. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en socioloog. In de opvoeding van mijn twee kinderen staan liefdevolle aandacht, bewust ouderschap en intuïtie centraal. Ik herinner me dat ik mij erg onzeker voelde met mijn eerste kind, zelfs niet nadat ik alle boeken en gidsen had gelezen over slaap. Er zijn zoveel tegenstrijdige adviezen. Mijn missie is om ouders van betrouwbare kennis te voorzien. En om hen te helpen om hun kind op een liefdevolle manier te helpen aan doorslapen tot minstens 6.00 uur. Liefdevol, dus zonder huilen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil jij ook dat je kindje langer doorslaapt?

8,8 Klantwaardering

Meer dan 2000 beter slapende gezinnen (die een masterclass hebben gevolgd)

Baby is vroeg wakker wat te doen

Waarde: 57 €

NU met extra korting van €27 voor €20

[woocommerce_one_page_checkout template=”product-table” product_ids=”39677″]

Scroll naar boven