Voor oververmoeide ouders die EINDELIJK LEKKER WILLEN SLAPEN

Masterclass + gids Eindelijk Slapen 6 maanden – 2,5 jaar

“Ik heb al van alles geprobeerd om mijn kind te laten (door)slapen. Maar nog steeds slaapt mijn kind niet goed door. Ik voel me moe en machteloos, maar ik wil mijn kind niet laten huilen.”

Je hoeft niet je kind te laten huilen om hem of haar beter te laten slapen.

Je hoeft niet meer te kiezen tussen de behoeften van jouw kind en die van jou.

Je hoeft je niet meer machteloos te voelen.

WANT:

Er is een liefdevolle oplossing voor jullie slaapuitdagingen. En, JA, ook jouw kind kan doorslapen!

Onder andere gezien in:

“Ik heb meerdere boeken gelezen over slaap en de theorie lijkt makkelijk. Maar bij ons lukt het gewoon niet. Ik voel mij onzeker en ik vraag mij af: Wat doe ik verkeerd of komt dit ooit wel goed?”

Stel jij jezelf ook de vraag:

HOE KAN IK MIJN BABY BETER LATEN (DOOR)SLAPEN ZONDER HEM OF HAAR TE LATEN HUILEN?

Het is geen gekke vraag, want jouw kind is het allerliefste kind ter wereld en je wordt overspoeld door liefde voor hem of haar, maar je worstelt tegelijkertijd ook met slaapgebrek. Niemand heeft je verteld dat slaaptekort zo zwaar is. Je wilt wel voldoen aan de behoeften van je kind, maar je merkt dat het gebrek aan slaap steeds zwaarder voor jullie gezin wordt.


Jij wilt voldoen aan de behoeften van je kind. Voor jou werkt de gebruikelijke methode van laten huilen niet. Maar jij wilt wel:

Je kind helpen om beter (door) te slapen (in eigen ledikant)
Rekening houden met de behoeften van je kind
Begrijpen waarom je kind niet doorslaapt
Weten HOE je daar liefdevol & respectvol kunt veranderen
Zodat je vanuit rust en met vertrouwen kunt werken aan MEER SLAAP voor je kind, voor jou en voor je hele gezin

WIE BEN IK?

Ik ben Ewelina de Groot en ik ben Gentle Sleep Coach® voor baby’s en jonge kinderen. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en socioloog. In de opvoeding van mijn twee kinderen staan liefdevolle aandacht, bewust ouderschap en intuïtie centraal. Ik weet ook dat de eerste jaren qua slaap erg zwaar kunnen zijn. Het laten huilen van mijn kinderen voelde voor mij nooit goed. Gelukkig weet ik inmiddels dat je je kind op een liefdevolle manier beter kunt laten slapen. En dat wil ik met jou delen.

IS DIT HERKENBAAR?


Je kind wordt een paar keer per nacht wakker
Je kind is om 5.00 uur wakker en niet meer in slaap te krijgen
Je kind kan alleen met jouw aanwezigheid, wiegen of (borst)voeding in slaap kan vallen
Je kind kan alleen maar in jullie bed goed doorslapen (en je merkt dat je dit misschien wil veranderen)
Je kind worstelt met slaapjes overdag

WAAROM IS DIT VOOR JOU?

Ik weet dat een goede nachtrust in de eerste jaren essentieel is voor de gezondheid en het welbevinden van jou en jouw kind. Ik weet dat je moe bent en het zwaar hebt want je wilt niet kiezen tussen jouw behoeften en die van je kind. Ik wil jou helpen, omdat ik weet dat je niet tussen beiden hoeft te kiezen. Want ik ga je leren hoe jij je kind begeleidt naar meer slaap:

Zodat jij vanuit liefde voor je kind, met vertrouwen en op een manier die bij jou past je kind gaat ondersteunen met doorslapen.

Zodat jij niet meer hoeft te twijfelen over of je het goed doet of je schuldig hoeft te voelen als je kind nog niet goed doorslaapt.

Zodat jij meer rust ervaart om te doen wat goed voelt voor jou en jouw ouderlijke intuïtie centraal gaat staan.

Zodat jij (en jullie gezin) eindelijk kunnen slapen.

Beter slapen met een baby

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik geef je geen standaard tips die je al weet (uit de bekende boeken/ gidsen of cursussen). Ik leer jou juist HOE je de theorie -die je misschien al kent- kunt toepassen op jouw situatie. Daarnaast deel ik met jou mijn unieke aanpak waarbij veilige hechting, liefdevolle verbinding met jouw kindje en jouw intuïtie centraal staat. En ik leer jou op een andere manier kijken naar slaap van je kind. Waardoor je vanuit vertrouwen en met een gerust hart aan de slag kunt gaan om je kind te helpen bij het doorslapen.

Dus: NEE je leert niet over de ouderwetse methoden & adviezen: zoals je kind negeren, (gecontroleerd) laten huilen of uitdoven… Je leert hoe je op een responsieve en sensitieve manier je kind begeleidt naar meer slaap en krijgt concrete handvatten en tips over hoe je dit kunt toepassen.

Ik weet zeker dat deze masterclass waardevol voor jou is omdat ik er al mijn kennis en ervaring in heb gestopt die ik heb opgedaan in de begeleiding van meer dan 250 gezinnen.

Je krijgt de masterclass van bijna 2 uur + een ondersteunende gids.

Slaapcoach kindje 2,5 jaar

HOE ZIET DE MASTERCLASS ERUIT?

Deel 1: Kennis

Doorslapen na 6 maanden, wat betekent dat?
Wat betekent liefdevol mijn kind beter laten slapen?
Waarom slaapt mijn kind niet goed door?
Wat is ervoor nodig om mijn kind zelf in slaap te laten vallen?
Wat wordt er precies bedoeld met slaap vaardigheid en hoe geef je jouw kindje de ruimte om dit te leren?
Wat is (co-)regulatie en wat heeft dat te maken met slapen?
En hoe zorg je ervoor dat je kindje zich veilig voelt in zijn of haar eigen bedje en zich aan slapen kan overgeven?

Deel 2: 3 Stappen naar doorslapen van WAT naar HOE

Stap 1
Stap 2
Stap 3
De praktijk: o.a. toelichting liefdevolle troostmethode & omgaan met hysterisch huilen.

Deel 3: De uitdagingen uit de praktijk + meest gestelde vragen

Hoe kun je het wiegen afbouwen?
Hoe bouw je (enkele) nachtvoedingen af?
Strategie voor de overgang van 3 naar 2 slaapjes.
Strategie voor de overgang van 2 naar 1 slaapje.
Van samen slapen naar slapen in eigen bedje.

BONUS

Liefdevolle meditatie die ervoor zorgt dat jij dichterbij jezelf komt en blijft.

NA HET VOLGEN VAN DEZE MASTERCLASS:

Kun jij je kind liefdevol begeleiden zodat hij of zij gaat doorslapen (in zijn ledikant & eigen kamer)
Weet jij welke stappen je daarvoor kunt nemen & hoe je deze op jouw situatie kunt toepassen
Weet jij wat je precies kunt doen om slaap overdag te verbeteren en hoe je een ritme passend bij de biologische behoeften van je kunt vinden
Weet jij hoe je liefdevol kunt omgaan met ontroostbaar huilen in de avond/nacht
Weet jij hoe je nachtvoedingen kunt afbouwen
Weet jij hoe je naar je ouderlijke intuïtie kunt luisteren
Kun jij vanuit vertrouwen en met een gerust hart direct aan de slag met het werken aan een gezond slaappatroon van jouw kind
Zodat jij, (en jouw gezin) meer slaap en meer innerlijke rust krijgt

8,8 Klantwaardering

2000+ beter slapende gezinnen

Waarde: €77

NU voor €37,-

[woocommerce_one_page_checkout template=”product-table” product_ids=”34817″]

Heb je nog vragen of wil je meer info, neem gerust contact met mij op door te schrijven naar contact@eindelijkslapen.online of vul hier het contactformulier in.

Scroll naar boven