Voor oververmoeide ouders die EINDELIJK LEKKER WILLEN SLAPEN

Masterclass + gids Eindelijk Slapen 2,5 tot 6 jaar

“Mijn kind wil gewoon niet naar bed. Het duurt een uur voordat hij/zij in bed ligt. Als dat eenmaal lukt, moet ik erbij blijven anders blijft hij/zij roepen en uit bed komen.”

“Ik heb van alles geprobeerd. Maar nog steeds hebben we strijd tijdens het slaapritueel en slaapt mijn kind niet goed door. Ik voel me moe, machteloos en gefrustreerd.”

Je hoeft niet meer te kiezen tussen de behoeften van jouw kind en die van jou.

Je hoeft niet je kind te laten huilen om hem beter te laten slapen.

Je hoeft je niet meer machteloos en gefrustreerd te voelen.

WANT:

Er is een liefdevolle oplossing voor jullie slaapuitdagingen.

En JA, ook jouw kind kan moeiteloos naar bed en doorslapen!

Onder andere gezien in:

Stel jij jezelf ook de vraag:

Hoe krijg ik mijn kind zonder strijd in bed?

Hoe zorg ik ervoor dat hij/zij in bed blijft & doorslaapt?

Zonder straffen (en/of belonen), zonder schreeuwen & zonder mijn kind alleen te laten huilen?

Het zijn geen gekke vragen, want ik spreek dagelijks ouders die deze vragen stellen. Jij wilt de behoeften van je kind centraal stellen, maar je worstelt met slaapgebrek en gaat misschien voorbij aan je eigen grenzen/behoeften.

Je merkt dat deze situatie inmiddels zijn tol eist want het gebrek aan slaap wordt steeds zwaarder voor jullie gezin.


Jij wilt voldoen aan de behoeften van je kind. Maar ook een balans vinden waarbij jouw eigen behoeften & grenzen ook gerespecteerd worden. Voor jou werkt de gebruikelijke methode van laten huilen niet. Maar jij wilt wel:

Je kind helpen om beter (door) te slapen (in eigen bed)
Ontdekken wat de echte reden is dat je kind niet naar bed wil, uitstelgedrag vertoont en niet goed doorslaapt
Rekening houden met de behoeften van je kind
Weten HOE je dat vanuit verbinding met je kind liefdevol & respectvol kunt veranderen
Zodat je vanuit rust en met vertrouwen je kind en jullie gezin helpt aan MEER SLAAP.

WIE BEN IK?

Ik ben Ewelina de Groot en ik ben Gentle Sleep Coach® voor baby’s en jonge kinderen. Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker en socioloog. In de opvoeding van mijn twee kinderen staan liefdevolle aandacht, bewust ouderschap en intuïtie centraal. Ik weet ook dat de eerste jaren qua slaap erg zwaar kunnen zijn. Het laten huilen van mijn kinderen voelde voor mij nooit goed. Gelukkig weet ik inmiddels dat je je kind op een liefdevolle manier beter kunt laten slapen. En dat wil ik met jou delen.

HERKEN JE DIT?


Je kind wil niet naar bed en heeft wel 100 redenen om niet te gaan slapen.
Je kind is om 5.00 uur wakker en wilt niet meer slapen

Je kind blijft roepen en/of continue uit bed komen
Je moet regelmatig bij je kind blijven totdat hij/zij slaapt
Jij begint inmiddels elke avond gefrustreerd en misschien zelfs met tegenzin aan jullie slaapritueel
Je kind komt geregeld in de nacht bij jullie liggen (en jullie willen dit anders)
Je vraagt je af of een middagslaapje nog nodig is

Je wilt de avonden voor jezelf terug en droomt ervan uitgerust wakker te worden

WAAROM IS DIT VOOR JOU?

Ik weet dat een goede nachtrust in de eerste jaren essentieel is voor de gezondheid en het welbevinden van jou en jouw kind. Ik weet dat je moe en misschien ook gefrustreerd bent. Je hebt het zwaar want je wil niet kiezen tussen jouw behoeften en die van je kind.

Ik wil jou helpen, omdat ik weet dat je niet tussen beiden hoeft te kiezen. Want ik ga je leren hoe jij je kind begeleidt naar moeiteloos naar bed gaan en bij doorslapen.

Zodat je vanuit verbinding met je kind (en met jezelf) liefdevol je kind in bed krijgt

Zonder gedoe in de avond. Zonder straffen, negeren, time outs of belonen.

Zodat jij vanuit liefde voor je kind, met vertrouwen en op een manier die bij jou past je kind gaat helpen met doorslapen.

Zodat jij niet meer hoeft te twijfelen over of je het goed doet of je schuldig hoeft te voelen.

Zodat jullie de avond weer terug hebben

En zodat jij (en jullie gezin) eindelijk kunnen slapen en uitgerust wakker worden.

Beter slapen met een baby

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik geef je geen standaard tips die je al weet (uit de bekende boeken/gidsen of cursussen).

Ik leer jou juist HOE je de theorie -die je misschien al kent- kunt toepassen op jouw situatie.

Daarnaast deel ik met jou mijn unieke aanpak waarbij veilige hechting, liefdevolle verbinding met jouw kind en jouw intuïtie centraal staat.

Nee, ik gebruik geen methoden waarbij straffen, belonen en time outs centraal staan, want we gaan samen onderzoeken hoe we intrinsieke motivatie van je kind kunnen aanspreken. Zonder omkopen, zonder schreeuwen. In verbinding en met liefde.

Ik leer jou op een andere manier te kijken naar de behoeften van je kind bij bedtijd. En naar de slaap van je kind. Waardoor je vanuit vertrouwen en met een gerust hart aan de slag kunt gaan om jullie avond weer terug te krijg en je kind te helpen bij het doorslapen.

Dus: NEE je leert niet over de ouderwetse methoden & adviezen: zoals je kind negeren, (gecontroleerd) laten huilen of uitdoven.

En NEE je leert ook niet over straffen (of belonen) of time outs.
Want: Je leert hoe je op een responsieve en sensitieve manier je kind begeleidt naar meer slaap en minder weerstand bij bedtijd. Je krijgt concrete handvatten en tips over hoe je dit kunt toepassen op jullie persoonlijke situatie.

Ik weet zeker dat deze masterclass waardevol voor jou (en jouw gezin) is omdat ik er al mijn kennis en ervaring in heb gestopt die ik heb opgedaan in de begeleiding van meer dan 250 gezinnen.

Je krijgt de masterclass van bijna 2 uur + een ondersteunende gids.

Mijn kindje makkelijk leren slapen

HOE ZIET DE MASTERCLASS ERUIT?

Deel 1: Kennis

Doorslapen, wat betekent dat?
Is het normaal dat je kind uit bed komt en niet doorslaapt?
Ontwikkeling kind 2/2,5 jaar – 6 jaar & impact op slaap (we bespreken o.a.: emotionele ontwikkeling, belang van grenzen, middagslaapje, nachtmerries, nachtangsten, zindelijk worden, naar school, emotionele ontwikkeling)
Wat heeft je kind nodig om zelf in slaap te vallen en om door te slapen?
Wat wordt er precies bedoeld met slaapvaardigheid en hoe geef je jouw kindje de ruimte om dit te leren?
Wat is co-regulatie en hoe ondersteun je zelfregulatie? En wat heeft dat met de slaap van je kind te maken?
De belangrijkste ingrediënten voor slaap van je kind.

Deel 2: 4 stappen naar moeiteloos naar bed en doorslapen

Je leert hoe jij liefdevol je kind helpt bij emoties bij bedtijd en doorslapen. En hoe je dit vanuit vertrouwen doet.

Ik geef uitgebreide toelichting over de vier unieke stappen. Met de cruciale stap speciaal voor kinderen vanaf 2/2,5 jaar. Ook bespreek ik de liefdevolle troostmethode. Daardoor weet je direct wat je kunt doen om je kind te troosten bij verdriet en gerust te stellen bij angst.

Deel 3: De drie aanvullende strategieën + uitdagingen uit de praktijk

Drie strategieën die je extra kunt inzetten. Ik leg alleen de methoden uit die bewezen zijn dat ze werken en die passen binnen de responsieve aanpak en die ik zelf ook regelmatig in coachingstrajecten inzet.

Daarnaast bespreken we de meest uitdagende situaties en hoe je daarmee om kunt gaan:

Mijn kind is erg angstig (vooral ook bij bedtijd) en kan niet zonder mij inslapen; blijft overstuur.
Mijn kind heeft veel nachtmerries.
Hoe zit het met het middagslaapje en afbouwen ervan?
Mijn kind is heel vroeg wakker.
Mijn kind slaapt nu bij ons. Hoe kan hij/zij naar de eigen kamer?
Mijn kind blijft uit bed komen. Wat kan ik doen?
Hoe bouw ik nachtvoedingen af?

We eindigen met drie belangrijkste voorwaarden om het echt te laten slagen.

NA HET VOLGEN VAN DEZE MASTERCLASS:

Kun jij je kind liefdevol begeleiden zodat hij of zij zonder strijd naar bed gaat
Help je je kind om door te slapen
Weet jij wat de reden is dat je kind niet doorslaapt en wat je daaraan kunt doen
Weet jij waarom jullie slaapritueel in de avond moeizaam kan gaan
Weet jij precies welke stappen je kunt nemen om dit te veranderen & hoe je deze op jouw situatie kunt toepassen
Weet jij hoe je liefdevol kunt omgaan met emoties zoals verdriet en angst van je kind
Weet jij hoe je nachtvoedingen kunt afbouwen
Weet jij hoe je naar je ouderlijke intuïtie kunt luisteren
Kun jij vanuit vertrouwen en met een gerust hart direct aan de slag met het werken aan een gezond slaappatroon van jouw kind
Zodat jij (en jouw gezin) meer slaap en meer innerlijke rust krijgt

8,8 Klantwaardering

Meer dan 250 beter slapende gezinnen

NU voor €37,-

[woocommerce_one_page_checkout template=”product-table” product_ids=”35512″]

Heb je nog vragen of wil je meer info, neem gerust contact met mij op door te schrijven naar contact@eindelijkslapen.online of vul hier het contactformulier in.

Scroll naar boven